Najčešća pitanja i odgovori
o štampanju

U štampanju reklamnog materijala, flajera, vizit karti i kancelarisjkom materijalu smo lideri na tržištu i obavljamo kompletne usluge: pripremu za štampu, dizajn, štampanje, organizaciju dostave i dostavu.

Da li i dizajnirate flajere odnosno pripremate za štampu?

Obavljamo kompletnu pripremu za štampu. Naši profesionalni grafički dizajneri će dizajnirati po Vašoj želji flajere, vizit karte ili reklamni materijal a onda ćemo Vam poslati dizajn na odobrenje. Flajeri, vizit karte ili reklami materijal se štampaju tek kada Vi odobrite za štampu.

Koliko košta samo štampanje flajera?

Cena štampanja flajera zavisi od formata i tiraža. Naša preporuka je: 5000 komada A6 formata po ceni od 3990 dinara.

U kom roku mogu da očekujem da će flajeri biti gotovi?

Priprema za štampu traje 1-2 dana i samo štampanje 1-2 dana. Vašu poružbinu možete da očekujete ako Vam mi radimo i pripremu za 2 radna dana., ukoliko nam dostavite Vašu pripremu za 1-2 dana.

Koliko košta dizajn, priprema za štampu?

Osnovni dizajn je uračunat u cenu. Napredan dizajn se naplaćuje prema dogovoru. Kada Vam jednom napravimo pripremo za štampu, sa tom pripremom možete da štampate neograničen tiraž flajera.

Da li mogu da Vam dostavim svoju pripremu za štampu?

Da. Svakako ako imate profesionalno uradjenu pripremu za štampu koja ispunjava sve tehničke standarde za kvalitetnu štampu, možete da pošaljete mailom Vašu pripremu za štampu prema kojoj ćemo odštampati Vaš materijal.

Kako može da se preuzme štampani materijal?

Štampani materijal možete preuzeti lično u Beogradu ili Vam možemo dostaviti, ma gde da ste.

Da li izradjujete sve vrste flajera?

Da. Kod nas možete poručiti sve formate flajera A6, A5, A4, sa savijanjem ili bez, flajere sa jednostranom ili dvostranom štampom, flajere za kvake, brošure...

Koja je minimalna količina za porudžbinu flajera?

Minimalna moguća količina je 50 flajera, no najbolja cena po komadu se postiže na 5000 komada. Cena štampanja za manje količine flajera zbog prirode štampanja nije srazmeno niža.

Zašto da koristite servis izradaflajera.com za izradu flajera?

  • 1. Kvalitet flajera je odličan
  • 2. Cena flajera najpovoljnija na tržištu.
  • 3. Sa nama uštedite sate i sate vremena. Kako? Mi obavljamo kompletne usluge od izrade, pripreme flajera za štampu, štampanja i dostave na adresu. Ukoliko živite npr. u Beogradu zamislite koliko Vam je vremena potrebno da kroz saobraćajni haos dodjete u štampariju i vratite se. Da ne govorimo da je najčešće potrebno da dolazite više puta. U saradnji sa nama Vam je potrebno samo da okrenete naš telefon 0607210869.
  • 4.Sve drugo radimo mi.
  • 5. Osim flajera i vizit karti kod nas možete na isti način poručiti kompletan reklamni, promo i kancelarijski materijal, svu ofset i digitalnu štampu.

Dobrodošli!